På havnen ligger der Restaurant Flindts, en familierestaurant med gode lokaler, faste menuer på nogle af ugens aftener og af og til arrangementer med live-musik.

I den vestre ende af fiskerikajen ligger Café Kajkanten, hvor der serveres en let anretning med forskellige ølmærker til. Den rustikke indretning og muligheden for at sidde udendørs med udsigt ud over havnen er en god anbefaling.

Havnegrillen er altid et besøg værd, der er vafler og softice og borde og bænke både ude og inde og en lege/tumleplads. Et populært sted for mange børnefamilier.

Langs vandet, på den sydlige side af Havet, ligger Feriecenter Bønnerup Strand, med sin egen restaurant, Restaurant Kattegat.

Længere sydpå ad Skibsbyggervej forbi bankautomaten ligger Café Soffe, et populært sted blandt de lokale med både servering og ud-af-huset levering.

Til den hurtige servering leverer Mølle Fisk varme fiskefrikadeller og stegte rødspætte fileter med remoulade til billig penge, til indtagelse ved bord/bænke sættene lige ved Bro I.

I byen er der flere bed- & breakfast etablissementer, både langs Havet og oppe i byen, dog aldrig mere end 700 m fra vandet.