Café Kajkanten

Café Kajkanten i den vestlige ende af fiskerikajen serverer lækre anretning og byder på en række forskellige ølmærker til. Der er masser af udendørs plads med borde, bænke og havneudsigt. Og med hyggelig og rustikt indrettet café kan selv en regnvejrsdag ikke ødelægge den gode oplevelse.

Kontakt info
E-mail: info@gjerrild-kro.dk

 

Frk. Kejser

I den sydlige ende har vi restauranten Frk. Kejser, der byder på et bredt sortiment med fokus på gode, friske råvarer og smagfulde retter. De kombinerer hjemmelavede delikatesser med både klassiske og moderne retter, der vil tilfredsstille enhver smag. Der er et menukort, der byder på spændende smagsoplevelser, lige fra lette salater til klassiske a la carte-variationer. Der er også mulighed for take away. Derudover er der selskabslokaler og mødelokaler.

Kontakt info:
Telefon: +45 2330 4020


Havnegrillen

Havnegrillen – vafler og softice – lege-/tumleplads – borde og bænke både ude og inde. Ikke mindst for børnefamilien hører sommer, sol og Havnegrill bare sammen.

Kontakt info
Telefon: +45 8638 6051

 

Mølle Fisk

Møllefisk butikken på havnen besøges året rundt af masser af mennesker. I butikken finder du friske fisk fra havnens egne kuttere og et udvalg af andre fisk og specialiteter. En del af havnens gæster kommer udelukkende for at handle ved Møllefisk – og måske lige snuppe en lun delle eller en rødspættefilet i farten.

Kontakt info
E-mail: bonnerupfisk@outlook.dk
Telefon: +45 7026 2219

Der er mange spisesteder i byen. Åbningstider er sæsonafhængig.

 

FORENINGER OG GODE AKTIVITETER

Bønnerup Strand Bådelaug

Havnekontoret deler bygning med Bønnerup Strand Bådelaug – en aktiv forening med mange aktiviteter året igennem. Medlemmer tilbydes desuden en billig, kollektiv bådforsikring.

Bådelauget har gennem årene stået for – og sponsoreret – forskellige tiltag på havnen – blandt andet legeplads på parkeringspladsen og grill-øer til fri afbenyttelse.

Lauget driver cykeludlejningen fra terrassen ved Havnekontoret. Her kan du leje cyklen til en tur rundt i landskabet og/eller til indkøbsturen i Brugsen. Det er oven i købet gratis at låne en cykel, hvis turen alene går til Brugsen.

Kontakt info
E-mail: bsb@b-s-b.dk

 

Bønnerup Strands Vinterbadere

Bønnerup Strands Vinterbadere er en forening, der fremmer interessen for vinterbadning og forbedre faciliteterne – badebro samt container med sauna – på Østmolen i Bønnerup Strand. Det koster 350 kroner i årligt kontingent at være medlem. Kontakt Lisbeth Wehner på lisbethwehner@gmail.com eller 61 28 65 46 for at høre nærmere.

 

Det Maritime Hus

Det Maritime Hus ligger i vestenden af Skipperhusene på Vestre Mole, hvor sejlklubben tidligere havde til huse. Huset er nyt og skal danne ramme om en række maritime aktiviteter som snorkeldykning, paddleboards og sejlbåde. Aktiviteterne er både for lokale og for turister.

Kontakt info
E-mail: henfug@gmail.com

 

Jagt-& Fiskeklubben

Jagt-& Fiskeklubben er også aktive på havnen. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til fiskeri, samt øge sikkerheden på havet, og foreningen arrangere fisketure, især fra Bønnerup og omegn, men til tider også udenlandsk, mens jagtture kun er i lokalområdet. Man har også fra foreningens side hjulpet med opbygningen af fiskerensepladsen, og stået for opbygningen af garnrensepladsen på havnen. Foreningen tilbyder ud over et yderst billigt kontingent, også en billig kollektiv ansvarsforsikring til båden, se priser på foreningens hjemmeside.

Kontakt info
E-mail: jfriis@lystfiskerforeningen.dk
Telefon: +45 2570 8185