Fonden Bønnerup Fiskeri- og Lystbådehavn blev en realitet i september 2015 som en sammensmeltning af Bønnerup Fiskerihavn og Bønnerup Lystbådehavn.

Bønnerup Havn har en aktiv fiskerflåde, en stor lystbådehavn og et attraktivt erhvervsliv.  Havnen ligger i et naturskønt område lige ud til Kattegat med dejlige strande

Her stortrives alle, både børn med lyst til krabbejagt, unge med hang til grillhygge, voksne med en forkærlighed for naturoplevelser og bedsteforældre med en ikke helt så stærk fysik og ikke mindst folk med hang til dejlig frisk fisk og en shopping tur i havnens forretninger som ofte sluttes af med “verdens” (læs: Bønnerups) kæmpestore isvaffel.

 

Forretningsformen er erhvervsdrivende fond, bestyrelsen er sammensat af repræsentanter fra fastliggere, erhvervsliv, fiskerihavn og kommunalbestyrelsen. Derudover har bestyrelsen valgt at supplere sig med to medlemmer, valgt af bestyrelsen.

Det daglige personale består af havnefoged Niels Erik Nørgaard og havnefoged Elvin Nielsen. Derudover er en deltidsansat kontormedarbejder, Tommy Jensen.

Kontaktoplysninger

Tommy Jensen

Kontor

 

Mail: bogholder@boennerup-lbh.dk

Niels Erik Nørgaard

Havnefoged

Tlf. (+45) 2329 0760

Mail: havnefoged@boennerup-lbh.dk

Elvin Nielsen

Havnefoged

Tlf. (+45) 2024 6522

Mail: info@boennerup-lbh.dk

Bestyrelsens sammensætning

Formand Knud Kildal

Valgt af bestyrelsen

Vedtægtsbestemte repræsentanter:

Per Skjødt Hansen

Fiskeriforeningen

Pia L. Christensen

Erhvervsrepræsentant

Charles Jensen

Fastliggerrepræsentant

Mona Søjberg

Fastliggerrepræsentant

Hans Fisker

Norddjurs kommune

Hans Husum

Norddjurs kommune

Vagn Skovdal Larsen

Valgt af bestyrelsen

Jørgen B. Nielsen

Valgt af bestyrelsen