Fiskerihavnen fylder ikke så meget som tidligere, der er sket mangt og meget siden havnen blev etableret, og ikke alt har været positivt set med fiskeriets øjne.

Men der er stadig både, der fisker fra Bønnerup og lander deres fisk her, og når det er sæson for forskellige fiskerier, f. eks. makrel, hornfisk, stenbider og jomfruhummere kommer der andre fartøjer fra andre havne, og bundgarnsfiskernes garn strækker sig mellem deres pæle og ud i vandet – ofte med skarve siddende på toppen af pælene. Men havnen har også alle de faciliteter en fiskerihavn skal have, her er isværk, lossekran, eksport- og forarbejdningsvirksomhed og fiskebutik, ligesom beddingen også er klar til at servicere fartøjerne. Og der landes fisk endnu, i 2017 oversteg landingerne 228.000 kg til en værdi af over kr. 8.000.000.

Så havnemiljøet er her, de små blå både og deres redskaber og de ”bønneruphabit” klædte mænd fylder også godt på havnen. Lossekajen ligger langs nordkajen ved fiskepakhusene, her kan man se fiskerne lande deres fisk og deres vej ind til forarbejdning i pakhusene.

Pack and sea – fiskekasser