null

Lystbådehavnen

Lystbådehavnens to bassiner tæller 250 kajpladser, alle med adgang til el og vand. Havnen ligger naturskønt på toppen af Jyllands næse, med børnevenlige badestrande til begge sider, langs vandet er der naturstier mod både øst og vest, til enten Gjerrild eller Fjellerup.

null

Autocampere

Autocamperpladsen ligger langs stranden på parkeringspladsens vest side, med god udsigt over strand og Kattegat, i første parket til de smukke solnedgange. Billettering sker i automaten ved indgangen til havnekontoret, der er åbent 24/7.

null

Slæbested

Vores slæbested, beliggende ved Vest molen, med parkeringsmulighed for bil og bådtrailer mens man er ude og fiske. Adgangskort købes i automaten ved havnekontoret, der er åbent 24/7. Er der held ved fiskeriet er der indrettet en fiskerenseplads i umiddelbar tilknytning, så fangsten kan renses og skylles og affaldet bortskaffes.

null

Fiskerihavnen

Fiskerihavnen ligger i havnens nordlige del, der er to bassiner med det der nu engang hører til på en fiskerihavn: lossekran, bødehal og fiskeri-foreningsbygning, samt kajplads til at reparere bådene eller grejerne. Lige i nærheden ligger fiskepakhusene, der pakkes og sendes fisk til hele EU dagligt.

Har du husket at like os på Facebook?
#bønneruphavn
Vær en del af fællesskabet
Instagram Gallery
Kig forbi, vi har en masse at byde på.