Aktiviteter - Oplevelser der giver god motion

Området omkring Bønnerup er særdeles naturskønt, og en cykeltur ud i det blå kan anbefales. 

Der er mulighed for at låne cykler ved havnen, så hvorfor ikke kigge lidt nærmere på omegnen.

Mod vest fører den nyrenoverede natursti langs havet helt til Fjellerup. Undervejs er der mulighed for afstikker til det smukke Mejlgård Slot og til den klassiske køkkenmøddingboplads i "Nederskoven" nord for Meilgård Gods.
Mod øst er naturstien langs havet også nyrenoveret og fører igennem et smukt naturreservat med skov- og sivområde til den lille hyggelige landsby Gjerrild med huse fra 1600-tallet.
Herfra er det muligt at fortsætte til Sostrup Slot & Kloster, som er omdannet til et kulturelt mødested på Djursland med fokus på refleksion, fordybelse, kunst og musik
Returvejen kan lægges gennem den økologiske skov Emmedsbo Plantage, hvor der er dyrehave med vildsvin.
I gåafstand fra lystbådehavnen findes både tennis- og petanquebane.

Hvad er ikke mere nærliggende end at få sig en forfriskende dukkert i Kattegats bølger, og bagefter lade sig bage af solens stråler på de dejlige børnevenlige sandstrande, der ligger på begge sider af havnen. Strandene omkring havnen er kendetegnet ved rent vand, fin sandbund og ingen understrøm. Kysten udfor strandene er velbesøgt af kitesurfere.

Såvel lystbådehavnen som stranden har Blå Flag.

På børnebillet!
Vi har masser af aktiviteter, der kan nydes i børnehøjde.

Legepladsen , som drives af Bønnerup Strand Bådelaug, ligger bag fælleshuset og er altid populær, Krabbefangerbassinerne ved promenadebroen med krabber og søstjerner er favoritter, der får børnefamilier til at besøge os igen og igen. 
På molerne har børnene rig mulighed for at få prøvet fiskestangen af, og de kan også roligt og sikkert tumle rundt i gummibåde i havnebassinet.
Kyst- og Fjordcentret har aktiviteter for børn og voksne i lystbådehavnen igennem sejlsæsonen. Se aktiviteter og tidspunkter i vinduet på havnekontoret.

Herudover trækker den dejlige børnevenlige strand med blåt flag selvfølgelig også, her er masser plads til aktiviteter som drageflyvning, beach volley, strandtennis, freesbee og hvidt sand til at bygge dejlige sandslotte af. 

Djursland byder som bekendt på mange kendte attraktioner, som for eksempel 
Djurs Sommerland
 ved Nimtofte                                 
Kattegat Centret i Grenå                                                 
ReePark Safari ved Ebeltoft

Fregatten Jylland i Ebeltoft
Skandinavisk Dyrepark
 i Nødager ved Kolind 
Randers Regnskov og Danmarksparken i Randers
Djurs Golf ved Nimtofte. 

Hertil kan du nå med bus rute 352 til Grenå/Ryomgaard, hvorfra der er tilslutningsbusser f.eks. 212/214/351/120. Køreplaner kan hentes på http://www.midttrafik.dk/ under "Køreplaner / regionalebus"

 

Top

Nyheder

Side 1 af 7  > >>

mar 22, 2018

Dialogmøde