Hvad du har brug for – og mere til

Bønnerup Lystbådehavn råder over topmoderne faciliteter.

Servicebygningen, som ligger ved indkørslen til fiskerihavnen, har nye moderne toilet- og badefaciliteter, herunder familiebaderum, handicaprum, vaskemaskine og tørretumbler.
For at få adgang til faciliteterne bruges havnekort. Kortautomat findes i gangen ved havnekontoret i Fælleshuset.
På nordsiden af servicebygningen sidder en hjertestarter.

Fælleshuset, som ligger i det sydøstlige hjørne af lystbådehavnen, indeholder i stueetagen, udover havnekontor, betalings- og kortautomat, en skipperstue med køkkenfaciliteter, toiletter samt stor udendørs terrasse med fællesgrill.
På første sal er der opholdsstue med TV, video og musikanlæg samt spil, bøger, film og musik til børn og voksne, desuden er der et stort mødelokale.
Bønnerup Strand Bådelaug har klublokale i Fælleshuset. Fælleshuset fungerer også som klubhus for Bønnerup Strand Strandjagt og Lystfiskerforening.
Rundt på arealer og faste broer er der borde, bænke og grill til fri afbenyttelse. Bag promenadebroen kan børnene gå på krabbejagt.
På sydsiden af den gule bygning ved den faste del af bro D sidder en hjertestarter.

I det sydvestlige hjørne af lystbådehavnen er der slæbested (betales med havnekort), fiskerenseplads, toiletter samt tømningsfacilitet for holdingtanke. Holdingtanke kan tømmes ved reparationskajen Bro W ved hjælp af transportabel pumpestation, som kan lånes ved henvendelse til havnefogeden. Vest for slæbestedet er adgang til reparationskaj og vestbroerne (bro W og bro V).
Øst for fiskerensepladsen ligger Bønnerup Strand Sejlklubs klubhus.
På sydsiden af klubhuset sidder en hjertestarter.
På p-pladsen syd for slæbestedet med udsigt til veststranden er der parkering for Autocampere, her er søjler med el- og vandudtag.
På arealerne syd for havnen er en veludstyret legeplads for børn, som drives af Bønnerup Strand Bådelaug, område med hundetoilet, P-pladser og vinteropbevaringsplads for både.

Få minutters gang fra havneområdet har Djurslands Bank en hæveautomat.

På havnen og i Bønnerup findes flere lokale butikker, som bestemt er et besøg værd.
På havnen og indenfor gåafstand fra havnen er der flere restauranter og cafe'r samt et fiskeudsalg og en Coop Lokal Brugs.
På havnen er desuden et skibsværft, som gør alt i reparationer af både - stor som små


Oversigtskort

Top

Nyheder

<< <  Side 7 af 7

jan 1, 2011

Fra 2011 kan sejlere få tømt bådens toilettank i Bønnerup Lystbådehavn.
Kontakt havnefogeden for at låne den transportable toiletaffaldspumpe.
Lån af pumpe er GRATIS.